Master lashes

mascara eerste foto

Mascara is het meest gebruikte product door vrouwen over de hele wereld. Het lijkt een eeuwige zoektocht naar de mascara die het meeste volume geeft, voor veel lengte zorgt en een intense zwarte kleur aan de wimpers geeft. In dit artikel zal ik je helpen met de zoektocht naar de ideale mascara en je tips geven over hoe je de mooiste wimpers creëert. Ook laat ik je zien wat je kan doen om te voorkomen dat je mascara uitloopt.

 Om de mooiste wimpers te creëeren zijn er een aantal dingen die je kunt doen om je mascara een handje te helpen. Als eerst natuurlijk de old-fashioned wimper kruller. Hiermee krijg je al een mooie krul in je wimpers voordat je überhaupt mascara hebt aangebracht. Als tweede is het ook mooi om heel subtiel een beetje zwarte oogschaduw bij je wimperrand aan te brengen. Dit zorgt voor een sprekende oogopslag en laat je mascara nog beter uitkomen. Ook zijn er verschillende dingen die je kunt doen om er voor te zorgen dat je mascara langer blijft zitten. Ten eerste is het natuurlijk belangrijk als je last hebt van uitlopende mascara om een waterproof mascara te gebruiken. Tegenwoordig heb je de meeste eyeliners en oogpotloden ook in een waterproof variant. Verder kan het ook helpen als je echt veel last hebt van uitlopende mascara om onder je oog een oogschaduwprimer aan te brengen en deze te fixeren met wat poeder. Dit zorgt ervoor dat de mascara echt geen kant meer op kan. Voor een finishing touch raad ik aan om een fixerende spray te gebruiken. Dit geeft een mooie glow aan je gezichtsmakeup en fixeert tevens ook waardoor je makeup inclusief de mascara langer blijft zitten. ysl mascara dicht ysl mascara open

 Voor mij is de beste mascara die ik ooit ben tegengekomen zonder twijfel de Schocking mascara van Yves Saint Laurent. Door het grote borsteltje geeft deze mascara veel volume en lengte. Je zult zien dat je maar 1 laagje nodig hebt voor mooie dramatische zwarte wimpers.

mascara mac borstel mascara mac dicht

Een andere favoriet is de zoom lash van Mac. Als ik voor een shoot voor een meer natuurlijke look wil gaan grijp ik altijd naar deze mascara. Het siliconen borsteltje zorgt ervoor dat je de wimpers goed kan scheiden van elkaar en zo gelijkmatig een mooie zwarte laag kunt aanbrengen.

Beide mascara’s zijn verkrijgbaar via www.douglas.nl

Bekijk ook eens...

20519_818045244910278_5919905759028948942_n

Behind the scenes: videoclip Nielson

Lees meer...
Facebook_AishaHNTM_4fotos

NEW SERIES: blocking pastel

Lees meer...
foto donkere huid

The beauty of dark skin

Lees meer...
voorkant foto OPI nagellak roze

Kiss me on my tulips

Lees meer...
Grotografie - Mariska de Groot 2013

NEW SERIES: Botanical Garden

Lees meer...
shape palette

Story’s of an artist: Shaping

Lees meer...
482133_10200539466835263_1092746269_n copy

Hi!

Lees meer...